Wie zijn wij


Match2Win is uw partner bij het vinden van hoog gekwalificeerd personeel voor de Healthcare in het midden en hoger kader. Gezien de stormachtige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de veranderingen in de zorg richten wij ons op een breed scala aan bedrijven. Jarenlange expertise in de Farmaceutische industrie borgt de kerncompetenties, echter de grenzen van deze industrie worden voortdurend opgerekt. Match2Win speelt proactief op deze nieuwe marktvraag in. Door het bijwonen van diverse marktgerichte bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld die op het gebied van financiering van de zorg blijven wij kunnen inspelen op de veranderende vraag.  
Match2Win heeft ervaring met het werven van afgestudeerde HBO-ers en academici t/m functies in het management.(zie functies)
Door de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt is Match2Win altijd in gesprek met farmaceutische bedrijven om te bemiddelen in de nascholing van personeel, aangepast op de behoefte van de klant.
 
Het werkterrein bestrijkt de volgende markten:
  • Farmaceutische industrie (inclusief generiek, voeding & OTC)
  • (Bio)Technologie
  • Zorgverzekeraars, Overheid en Ziekenhuizen
  • Medische benodigdheden
  • Overig gerelateerde bedrijven en instanties
Match2Win heeft gestandaardiseerde procedures met betrekking tot werving & selectie ontwikkeld. Gevalideerde selectie methodieken leiden tot een voortdurende verbetering van de services. Het tonen van kennis, aandacht, passie en transparantie naar klanten en kandidaten, is bewezen door langdurige relaties. Het succes van iedere opdracht is gebaseerd op flexibiliteit en open communicatie, over mogelijkheden en niet de onmogelijkheden. Uitsluitend een gezamenlijke inspanning van alle betrokken partijen garandeert dit succes.